Budgetcoach

Heeft u geen overzicht meer in uw administratie of bent u de grip op uw geldzaken aan het verliezen, dan kunt u ook bij ons hulp krijgen van een budgetcoach.

Een budgetcoach geeft financiële hulpverlening voor een korte periode, maar anders dan bij bewindvoering houdt u zelf de regie in handen.

De budgetcoach komt bij u thuis om samen de administratie weer op orde te maken. Daarnaast controleert de budgetcoach samen met u of u wel de inkomsten, toeslagen en kwijtscheldingen ontvangt waar u recht op heeft.

De budgetcoach werkt samen met u naar doelstellingen die voor u belangrijk zijn.

Zijn er betalingsachterstanden maar nog niet zo hoog dat het problematisch is, ook hiermee helpt de budgetcoach. Er wordt een financieel plan gemaakt waarna er duidelijk wordt welke betalingsregelingen getroffen kunnen worden. Zo worden ook de betalingsachterstanden geregeld.

Bent u zzp’er, werkt u in loondienst, ontvangt u een uitkering of heeft u wellicht helemaal geen inkomsten, iedereen kan bij ons een budgetcoach aanvragen.

Een budgetcoach werkt op uurbasis. Gemiddeld zal u binnen 5 afspraken een heel stuk op weg geholpen zijn waarna u met volle vertrouwen de eigen administratie weer kan oppakken.


Ik wil graag meer informatie

Voor informatie kunt u onderstaand formulier invullen,

Oost West Bewindvoering neemt binnen één werkdag contact met u op